Подписка на новости

валенките, ботуши от филц, ръчно изработени обувки

16 января 2020 г.

Горната част на нашите продукти е изработена от естествена, цветна вълна с добавяне на естествени, естествени материали: естествена коприна, вълна, дантела, вискоза, естествени влакна и много други. Образът на автора с добавяне на пайети, бъгове, стразани. Такова ръчно рисуване ви позволява да създадете красив, висококачествен продукт.
Нашата компания е специализирана изключително в създаването на ръчно изработени продукти. Всеки продукт е направен с тежък, ръчен труд; метод на ръчно, многократно пълнене на вълна. Занаятчийският метод на производство е възможността на майстора да създаде изключително, уникално творение, способността на майстора да се изразява.
Всички продукти се правят на открито в зоната за отдих. При производството на нашите продукти се използва чиста вода, маслинов сапун, ръчно изработена без използване на каквато и да е техника. Всички продукти се произвеждат в чисти, проветриви помещения без тютюнев дим, в топлия сезон на улицата.
Продукти от филц - едно от най-хуманните производства в света, в което животните не страдат, ръчен, човешки труд се използва максимално.
Процесът на сплъстяване на филц е истинско изкуство. Находчивостта на формите, полетът на въображението, оригиналността създават уникални продукти, изработени от майстори в едно копие, по занаятчийски начин.
Всеки продукт е уникално творение на майстора!

Оставьте ваш комментарий